Nyklippt och vacker.

Nyklippt och vacker.

Hejsan ni. Jag har klippt mig och det har antagligen inte ni. Ifall ni har det så kan jag bara gratulera. Hoppas det blev fint. Har Du funderat på att färga?


Cannabis.
Jag är tveksam till om det ska vara olagligt. Det är bevisat att alkohol är värre, både mot kropp och själ. Det finns inte ett enda bevisat dödsfall av cannabis och det går ju tyvärr inte säga om alkoholen.
Så det är bevisat att cannabis är skonsammare än alkohol. Varför inte göra skiten laglig?
Jo, därför att det är inkörsdrogen till tyngre grejer säger folk. Bullshit motherfucker säger jag. Säg EN enda person som inte har druckit alkohol innan dom började röka holk. Finns inte. Alla börjar med alkohol. Där har vi faran.
Men det som inte folk fattar är att vissa är födda till att torska. Ifall det inte hade funnits något tyngre än alkohol då hade dom blivit alkisar. Ifall inte Knark fanns, så hade dessa männsikor missbrukat något annat. Det ligger i deras DNA att misslyckas. Dom hade vart feta ifall mat var det farligaste som fanns.
Cannabis är ganska okey tycker jag. Jag röker inte själv, jag har inga planer på att börja och jag tycker inte att drogen ska legaliseras. Men folk övervärderar faran med cannabis och undervärderar faran med alkohol. För alkohol är det som alla börjar med.

Vem är du, vem är jag? (vill inte ha kontakt nu)

Så, nu är helgen förbi. Lite saker har hänt, lite öl har druckits, lite grillat har ätits, lite ämnen har diskuterats och lite bakfylla håller på att botas.

Först och främst (ett).
Männsikor har alltid en tendens att prata om andra människor. Ganska ofta är det skitsnack och ganska ofta är det bara prat. Folk har pratat om mig. Det nyaste var den spännande ämnet "Varför tatuerar sig Tobbe (Love) på så konstiga ställen?" Det svaret som ansågs bäst var att Tobias fick ont och var lite fjolla när han var 16 år och blev tatuerad av Mr "I'll fuck you up" D och var tvungen att hävda sig själv i vuxen och mer smärttålig ålder. Detta var antagligen är ganska så roligt ämne för dom inblandade, och jag är ganska så säker på att deras egen, självklart väldigt höga, smärttröskel kom på tal. Lite "Gör det ont? - Lite, men inte som för Tobbe, hö hö hö". Men saken är ju att jag inte tatuerar mig för din skull (ja det är sant, världen snurrar inte för din skull) utan för min egen skull. 
Nu vet jag att det säkert inte var någon avancerat skitsnack, utan mest för att jävlas. Men jag blev ändå lite förbannad. Jag är jag för min skull, inte för din hur gärna du än vill tro det.
Värt att nämnas är jag inte syftar på någon speciell person, såg nu i efterhand att det kanske låter väldigt riktat till dom som nämns som exempel, men så är det inte. Detta är bara så för mig i väldigt största allmänhet att folk tror att jag gör något för att vara tuff eller något sådant. Jag tror att alla som tatuerar kuken råkar ut för det. Hade jag velat vara tuff hade jag sålt lexikon eller något.

Nummer 2 (två).
Vi pratade även om feminism. Jag och alla killar i rummet var överens om att samhället är ganska så jämnställt. Tjejerna tyckte inte så. Konstigt nog:/ Det kom konstiga argument ifrån alla håll och kanter och hela diskutionen gick över styr efter ca 5min. Men vi kom överens om följande:
1: Dom kvinnodominerade yrkerna är generellt sett lågavlönade om man jämför med mansdominerade.
2: Kollar man genomsnitt i landet så har kvinnor sämre lön.
Och visst, så är det ju. Men grejen jag försökte få fram är att ingen aktivt diskriminerar kvinnor längre. Det är, tror jag iaf, lagstadgat att man inte får lov att göra så.
Men grejen som inte folk förstod var att vi har något som kallas valfrihet i Sverige. Bara för att en kvinna är just kvinna är det ingen som tvingar henne att bli sjuksköterska. Hon har valet att skaffa vilket jobb hon vill. Hon kan börja jobba på en industri och tjäna mer pengar ifall hon vill.  Vi har nog mer kvinnliga tjänstemän på mitt jobb än manliga. Och varför? - Jo, för att dom inte vill jobba som lågavlönade sjuksköterskor. Valfihet kvinnor, utnyttja den. Byt jobb, rösta rätt osv. Ni har verktygen för att ändra samhället, sitt inte och vänta på att det ska hända. 

Moder Svea och dom Ståtliga Svenskarna (tre)
Det pratades även om lumpen, försvarsmakten och krig. Vi kom överens om att det inte finns något aktuellt hot mot Sverige idag och att vi inte har någon anledning alls att vara oroliga. Men det, som vanligt, spårade ur lite. Det var någon som sa att "Ifall Sverige blir attackerat så tar jag min familj och flyr" Fegt, fegt och otacksamt tyckte jag. Sverige är bara en landremsa som inte är värt något, det är inte värt att försvara.
Jo, det är det. För man försvarar allt man har, allt man har kämpat sig till, allt som man står för, traditioner, släkt, demokratin och man försvarar sig själv. Sverige är ett fint land, det finns nog inget land i världen där du mår så bra som du gör här. Försvara det, för det är inte så i andra länder. Försvara friheten.

Utspritt (fyra) 
Roskildebijetterna är slutsålda och jag har mina i tryggt förvar hemma. Vilda är snygg (förlåt Lotta, men jag kom på det i helgen, du är givetvis snyggare). Henry är en pervers jävel med underbar humor(=P). Flärp Viggo och Rövskuttar-Noel hade vunnit delad förstaplats på Gullighetstävling för Gulliga Bäbisar vilken dag som hellst. Dessutom är Lille Vigg jävligt lik K(c?)arlsson på taket och Noel är lik Lille Skutt. Och det är sommar. Solen är här och jag älskar den.
Blogg är fan bra, skönt att få ventilera sina åsikter utan att behöva höra andras.
Puss på er.

Varför bloggar jag?

Ja, inte fan vet du i alla fall.
Jag vet inte. Det är ganska så najs att bara skriva lite skit ibland, även om ingen läser det. Jag tycker om att skriva fast jag är inte så bra på det.. Lite som med sex.

Är trött som fan, men vill inte gå till sängs eftersom jag inte behöver. Är ju ledig i morgon. Sitter och dricker öl, snusar, lyssnar på Winnerbäck och skriver diverse inlägg om diverse saker på diverse forum. Och bloggen då ofc. Annars är livet rätt skönt. Har en underbar tjej, trivs på jobbet, är sexig och välhängd och har en jävligt snygg och relativt ny jacka.

Men en sak stör jag mig på. Varför finns det inget IMDB för böcker? Jag måste hitta någon bra författare. Man blir lite less på King, speciellt eftersom hans nyare böcker är skräp jämfört med dom äldre. Kanske ska ta en 4:e Wheel of Time runda?

RSS 2.0